tiistai 31. joulukuuta 2013

Pian alkaa vuosi 2014

Aika rientää. Nykyään tuntuu, että se rientää liian nopeasti, mutta minkäs sille voi. Aikaa ei saa takaisin, menneitä voi vain muistella. 

Joulun aika on minulla sujunut rauhallisesti ylensyöden ja laiskotellen sekä leffoja katsellen ja blogeja lueskellen. Mutta pian on taas aloitettava kuntoilukausi ja syömisten tarkkailu, viimeistään Loppiaisen jälkeen. 


Poikkeuksellisen lauhoina joulun pyhinä (2013) lumet sulivat lähes kokonaan pois. Nurmikot olivat vihreitä ja tiet todella liukkaita jääpeitteen vuoksi. Katselin edellisten talvien lumikuvia ja tässä yksi niistä.

Tänään on satanut märkää lunta sen verran, että maa peittyi valkeaan vaippaan.  
Mitä alkava vuosi tuo tullessaan, sitä jäämme odottelemaan ja toivotan kaikille
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014 


Lämpimät KIITOKSENI tästä kuluneesta vuodesta 2013, sivujani seuranneille ja kommentteja jättäneille. Kaikki kommentit olen lukenut ja niistä iloinnut. 
Loppuvuodesta bloggailuni hiipui, mutta toivottavasti se siitä hiukan vilkastuu uuden alkavan vuoden puolella.

*  *  *

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua

Niin Joulu joutuu jo taas Pohjolaan ja Tuomaan päiväkin meni jo. Ja mikä ihaninta, valoisa aika alkoi jatkumaan hitaasti, mutta varmasti.

*********
 KIITOS PALJON hienoista joulukorteista, joita olen saanut blogiystäviltäni. Kiitän myös mukavista kommenteistanne edellisiin kirjoituksiini. En ole ehtinyt vierailla blogeissanne viimeaikoina, mutta toivottavasti asia korjaantuu pikimmiten.


Nyt toivotan teille kaikille

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA

*********

maanantai 16. joulukuuta 2013

EMM haaste # 51 ~ Huolinukke-enkeli

Reilun kaupan erikoislehdestä, joka on ilmaisjakelu, lueskelin juttua huolinukeista.
Huolinuket lienevät jo kaikille tuttuja nukkeja, joille siis voi kertoa kaikki huolensa ja laittaa yöksi tyynyn alle. Siten pitäisi huolien huojentua. Sitä voi tietysti kokeilla itsekukin tykönänsä. Huolinukkeja pitää olla kuuden kappaleen sarja; 3 naista ja 3 miestä. Ehkä näitä korttejakin pitäisi tehdä 6 kpl:n sarja, mutta aluksi nyt tämä kortti vain.

Huolinukke-enkeli
Leikkasin nuken kuvan yllämainitusta lehdestä, kun se oli sopivan kokoinen ATC korttiin. Tällä kortilla osallistun EI MAKSANUT MITÄÄN haasteeseen # 51, kunhan Tuire laittaa Mr Linkyn kyseiselle viikolle.
Tausta on omatekoinen silputus ja väritys. Tietenkin tästä tuli sitten enkelinukke.
Onko tämä nyt Mixed Mediaa vai kollaasi, ken sen määrittelisi? 
Huolinukeista löytyy "kuuklaamalla" lisää tietoa. 

Tässä ote Reilun kaupan lehdestä.

perjantai 6. joulukuuta 2013

Hyvää Itsenäisyyspäivää

Tällä, vuoden 2011 joulukalenterini joulukuun 6. pv:n ATC kortilla


toivotan teille Hyvää Itsenäisyyspäivää.

Ehkä joku teistä saattaa muistaakin tämän korti. Joulukalenterini v.2011 kortit ovat tallessa omassa kansiossaan, enpä ole saanut uusia kalentereita sen jälkeen tehtyäkään.(ja bloginikin oli eri paikassa)

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Hyvää 1. Adventtia

Tällä pienellä Mixed media ATC kortilla

Toivotan teille kaikille HYVÄÄ 1. ADVENTTIA

Kultahile ei näytä kovin hyvältä kuvassa, enemmänkin se sotkee sitä, mutta luonnossahan se kimaltelee kauniistai. Enkeli on Sirpaliinalta aikoinaan ostamani, hänen oma piirtämänsä leimakuva.

Lunta on tuiskuttanut runsaasti eilen ja yöllä, joten nyt kola käteeen ja lumitöihin.